Voor het maken van een video kunnen wij geen vaste prijs hanteren. De prijs van een video wordt bepaald door verschillende factoren zoals verschillende locaties en de lengte en complexiteit van de video.

Wij maken video’s voor bedrijven en particulieren waarbij de focus vooral op bedrijven ligt. We produceren commercials, bedrijfsfilms, productvideo’s en vertellen persoonlijke verhalen doormiddel van beeld.

Het proces van het maken van een video bestaat uit 6 verschillende fasen.

 

Het gesprek – brainstormen

 

Een video begint met een idee. Tijdens een voorbereidend gesprek gaan wij met u brainstormen over de video. Tijdens dit gesprek zullen wij u vragen stellen over jouw doelgroep en visie. Hoe duidelijker de doelgroep en visie omschreven is, hoe duidelijker wij de video hier op aan kunnen laten sluiten en hoe efficiënter wij kunnen werken.

Samen laten wij jouw idee en onze ideeën samenkomen tot een plan.

Het maken van een video is immers teamwork.

 

Pre productie – concepting

 

Tijdens de conceptfase brengen wij jouw ideeën en onze ideeën samen tot een plan die aansluit bij jouw doelgroep. Hier wordt de stijl en de look and feel van de video bepaald, dus welke emoties overgebracht moeten worden. Wanneer dit duidelijk is maken wij een planning waarin staat wie er nodig zijn en welke shots er nodig zijn om de productie te realiseren.

 

Productie – filmen

 

En dan is de grote dag daar, de dag van het filmen. Op de draaidag zijn wij op de afgesproken tijd aanwezig met de apparatuur en crew. Wij houden ons zo veel mogelijk aan het geschreven script. Het komt vaak voor dat er onderschat wordt hoeveel tijd het kost om een videoproductie te maken. Het kan voorkomen dat een beeld er in realiteit anders uit ziet dan van wat er van te voren bedacht is. In dat geval gaan wij kijken naar het best mogelijke alternatieve shot. Wij vragen hiervoor uw geduld, we streven tenslotte altijd naar het mooiste resultaat voor uw video.

 

Post productie – montage

 

Tijdens de montage komen alle inspanningen samen tot het eindresultaat. Tijdens het monteren bepalen wij welke beelden wel en niet geschikt zijn om in de eindmontage te verwerken. Na het schikken van de beelden geven we de beelden nog meer emotie door de beelden in te kleuren. We filmen in LOG oftewel in grijskleuren met weinig contrast. Dit geeft ons de ruimte om de video in de montage het juiste gevoel te geven. Tevens zoeken wij de juiste muziek voor de video uit.

 

We proberen de video altijd zo kort mogelijk te houden met alle benodigde informatie erin. We hebben liever een video van 30 seconden met de allermooiste beelden dan een van één minuut met opvullende beelden.

 

Revisie – feedback

 

Tijdens de revisie rondes is er tijd om feedback en uw mening te geven over de video. Wij sturen de video via een verborgen link, via een WeTransfer link of we kunnen samen persoonlijk naar het eindproduct te kijken. Wij verwerken de opmerkingen en verwerken deze vervolgens in het eindproduct.

 

Marketing – distributie

 

Om jouw product bekendheid te geven zal dit natuurlijk op verschillende kanalen worden geplaatst. Denk hierbij aan YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn en natuurlijk de website. Je kunt dit natuurlijk zelf doen maar je kunt er ook voor kiezen om dit door ons te laten doen, in dat geval bedenken wij een strategie die het meest effectief zal werken op de doelgroep.

Het maakt ons niet uit waar we filmen. Wij doen dit in binnen- en buitenland.

Het productieproces ligt aan de complexiteit en het concept van de video. Zo is er voor het filmen van een aftermovie op een festival minder een concept nodig dan voor het filmen van een bedrijfsfilm. Elk project is weer anders. Hoe dan ook proberen wij u binnen x weken van een montage te voorzien.

Ja, het maken van een video is teamwork. Waarschijnlijk weet je wel wat je in beeld wilt brengen maar niet hoe. Wij helpen om jouw idee op de juiste manier over te brengen naar de doelgroep. Wij proberen vaak om korte maar krachtige quotes te gebruiken. Wij helpen hier uiteraard graag bij.

Wij geven graag elke draaidag waarde voor de klant. Naast het feit dat we er natuurlijk zijn om de video te filmen maken we er graag een leuke dag van zodat jij met een positief gevoel kunt terugkijken op deze dag.

Draaidagen kunnen aanvoelen als lange dagen, de lengte van het uiteindelijke resultaat is immers een fractie van de tijd die er aan besteed wordt. Wij vragen hiervoor uw geduld, we streven tenslotte altijd naar het mooiste resultaat voor jouw video.

Dit hoeft zeker niet. Een video kan in verschillende stijlen worden opgenomen, dus ook zonder gesproken tekst. We raden wel aan om zelf in beeld te komen, Dit geeft de video een persoonlijke touch.

Ja, wij bieden ook ondertiteling aan voor een meerprijs. Deze ondertiteling kunnen wij inbakken in de video of apart versturen als .srt bestand. Wanneer een video in meerdere talen ondertiteld moet worden werken wij samen met vertaalbureaus.

Wij maken gebruik van professionele rechtenvrije muziekbibliotheken, hierbij kunnen wij zelfs licensing bestanden downloaden om volledige dekking wanneer een social media platform toch problemen heeft bij het uploaden van de video.

We leveren de video aan in de kwaliteit die geschikt is voor het kanaal waar het vertoond wordt. Doorgaans zullen bestanden worden aangeleverd in 4K in 25 frames per seconde.

Ja, het beeldmateriaal wordt 2 jaar lang veilig bewaard volgens de AVG regels. Na 2 jaar is er de keuze om de beelden over te kopen of om deze te laten verwijderen.

Het komt gelukkig zelden voor dat een klant niet tevreden is met het eindresultaat. Wij werken met revisierondes zodat er nog aanpassingen gedaan kunnen worden waar dat nodig is. Zo passen wij de video aan naar jouw wensen.