• VDS FILM

Video and Photography

Lees meer

Welcome !

Stopping by to say hi or are you interested in one of my services? For both you can get in contact and I will get back to you as soon as possible.

Contact

Over VDS Film

Als videoproductiebedrijf help ik bedrijven of merken verder om hun doelen te bereiken door middel van video. Ik ben van alle markten thuis, Van het bedenken van een plan voor uw promotie uiting tot het maken van een volledige 3D animatie. Zoekt u naar een indrukwekkende en effectieve reclame, bedrijfsvideo of ieder ander 'branded' content, neem contact op en dan kijken we samen vrijblijvend naar de mogelijkheden binnen uw budget.

Hoge kwaliteit

Met 4K video en een oog voor detail.

Korte lijntjes

No nonsens en snelle reacties, zo weet u gelijk waar u aan toe bent.

Passie

Door altijd te streven naar de hoogste kwaliteit in kleine en grote projecten.

Diensten

Productvideo

Bereik uw klanten met de perfecte product video. Ik zal samen met u werken voor het juiste concept, Om daarna een hoge kwaliteit video te leveren geheel naar uw wensen.

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is altijd een goed idee! Als het nou gaat om personeel werven, uw bedrijf een nieuw en fris imago geven, of een kijkje in de keuken, met een bedrijfsfilm kunt u laten zien wat uw bedrijf uniek maakt. Hiermee steekt u met kop en schouders boven de concurrentie uit.

Video-editor

Heeft u meerdere video’s en moeten deze nog bewerkt worden? Of heeft u al een video, maar bent u nog niet helemaal tevreden? Kom gerust langs en dan kijken we er samen nog eens goed naar.

3D Animatie

Liever een andere Look? Een 3D animatie is de oplossing hiervoor.Dit is een tijdloos product waarmee u indruk maakt op uw doelgroep.

Fotografie

Een gave foto voor Instagram? Of foto’s voor uw nieuwe website? Ik maak de foto's en bewerk deze naar uw wensen. Ook is er een optie om deze foto’s af te laten drukken.

Aftermovie

Nog even nagenieten van uw evenement? Dan moet dat natuurlijk vastgelegd zijn! Ik zal uw evenement van A tot Z volgen en vastleggen. Hierna ga ik hiermee aan de slag om van deze beelden een volwaardige montage te maken.

Over mij

Mijn naam is Jasper van der Struik (geboren in 1998). Ik ben een jonge creatieveling met een gezonde dosis passie en energie. Sinds mijn 14e ben ik bezig met het maken van video’s. Dit begon achter de centrale PC in de huiskamer, waar ik mijn eigen gaming video’s monteerde. Al snel kwam ik erachter dat ik een passie voor video had en besloot ik om mijn droom achterna te gaan. Ik besloot aan het Cibap in Zwolle de opleiding tot Mediavormgever te volgen. Sinds juni 2019 ben ik afgestudeerd. Ik heb in deze jaren veel werkervaring opgedaan en meerdere stages gelopen. Ik heb veel ervaring met het filmen van verschillende video’s zoals bedrijfsfilms, evenementen en het maken van short films (korte speelfilms)

Neem Contact op

Gebruik het contactformulier of zie de info hieronder om contact met mij op te nemen.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

06 364 888 75

Valderseweg 33 7991BD Dwingeloo

jaspervdstruik@hotmail.com

KVK Nummer – 74037862

BTW Nummer - NL230779682B01

Rek. Nummer - NL70 RABO 0302 9054 48 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.