Het komt gelukkig zelden voor dat een klant niet tevreden is met het eindresultaat. Wij werken met revisierondes zodat er nog aanpassingen gedaan kunnen worden waar dat nodig is. Zo passen wij de video aan naar jouw wensen.

Ja, het beeldmateriaal wordt 2 jaar lang veilig bewaard volgens de AVG regels. Na 2 jaar is er de keuze om de beelden over te kopen of om deze te laten verwijderen.

We leveren de video aan in de kwaliteit die geschikt is voor het kanaal waar het vertoond wordt. Doorgaans zullen bestanden worden aangeleverd in 4K in 25 frames per seconde.

Wij maken gebruik van professionele rechtenvrije muziekbibliotheken, hierbij kunnen wij zelfs licensing bestanden downloaden om volledige dekking wanneer een social media platform toch problemen heeft bij het uploaden van de video.

Ja, wij bieden ook ondertiteling aan voor een meerprijs. Deze ondertiteling kunnen wij inbakken in de video of apart versturen als .srt bestand. Wanneer een video in meerdere talen ondertiteld moet worden werken wij samen met vertaalbureaus.

Dit hoeft zeker niet. Een video kan in verschillende stijlen worden opgenomen, dus ook zonder gesproken tekst. We raden wel aan om zelf in beeld te komen, Dit geeft de video een persoonlijke touch.